CAD/CAM/CMM Mastercam softver je vodeći softverski paket za savremeno i moćno računarski podržano CNC programiranje. Odlikuje se jednostavnom upotrebom, efikasnim programiranjem i povoljnim odnosom između cene i mogućnosti. Mastercam nudi celovita CAD/CAM softverska rešenja za različite vrste NC programiranja, od jednostavnog do veoma zahtevnog. Adekvatan je za sva preduzeća koja imaju CNC mašine, od proizvodnih preduzeća do fabrika alata.

Kod Mastercama, akcenat je na modulima za NC programiranje (CAM) sa različitim tehnologijama i strategijama programiranja, od jednostavnih do naprednih. Dvoosno do petoosnog glodanja ekskluzivnom tehnologijom Dynamic Motion, struganje, programiranje višeosnih i viševretenih stružnih i frez mašina za obradu sa sinhronizacijom pojedinih operacija i simulacijom mašine. Tu su takođe moduli za žičanu eroziju, sečenje, obradu drveta, rezbarenje i graviranje, 3D modeliranje sa površinama i telima, crtanje.

Otvoreni pristup softverskog paketa Mastercam znači da sa različitim dodacima imate pristup dodatnim specijalizovanim rešenjima koji deluju unutar ili izvan Mastercama. CAD/CAM/CMM softver Mastercam dodacima dopunjava dodatne funkcionalnosti iz oblasti robotike, metrologije, projektovanja elektroda, upravljanja alatima, kao i upravljanja CNC programima. Pozovite nas ili nam pišite za dodatne informacije. Rado ćemo vam pomoći pri izboru najboljeg softvera.

Mastercam

Verisurf

Robotmaster

Cimco