Najnoviji softver Mastercam 2023 omogućava još moćniju Multiaxis obradu, bržu pretpripremu i prilagodljivo kretanje alata u dosad najintuitivnijem okruženju. Ispunite svoja očekivanja, upoznajte Mastercam 2023. Najrasprostranjeniji CAM softver na svetu!

Značajnije novine u verziji 2023 su:

Video prezentacije svih novina možete pogledati na ovoj vezi, a do opisa novina iz prethodnih verzija Mastercama možete doći u arhivi.

Mastercam 2023 …

softver čine različiti moduli. Osnov svih njih je Mastercam Design, modul za crtanje dvo- i trodimenzionalnih žičnih, površinskih i solid modela. Mastercam Design takođe poseduje interfejse za čitanje modela iz drugih CAD sistema (Catia, PRO-E, Solidworks …). Možemo da ga nadogradimo i modulom Moldplus, koji ima dodatne, veoma moćne funkcije za modeliranje i analiziranje površinskih modela. Za CAM funkcionalnost nadograđujemo ga modulima za dvoosno do petoosnog glodanja, dvoosno do četvoroosnog struganja, dvoosnu do četvoroosne žičane erozije, obradu drveta, rezbarenje i graviranje.

Moduli nude najrazličitije tehnologije grube obrade, fine obrade, čišćenja ostataka i četvoro- i petoosne obrade. Dok je tehnologija dvoosne obrade zadržala svu jednostavnost upotrebe, dodate su takođe napredne tehnologije, kao što su obrada pod velikom brzinom i petoosna obrada, kao i najnovija tehnologija trohoidnog glodanja Dynamic Motion™. Pomoću postprocesora je takođe moguće prilagoditi adekvatni modul Mastercama alternativnim tehnologijama obrade, na primer sečenju plamenom, sečenju vodenim mlazom i sečenju laserskim zrakom. Svim modulima zajedničko je jednostavno i efikasno NC programiranje. Za više informacija posetite našu stranicu sa opisima pojedinačnih modula.

Za prilagođenu ponudu za vaše potrebe kod CNC programiranja ili prezentaciju upotrebljivosti i mogućnosti Mastercam softvera pozovite nas ili kontaktirajte. Rado ćemo vam pomoći u rešavanju poteškoća, prilagodićemo postprocesore vašim potrebama i obučićemo kadrove za najbrži prelazak u svet CAM softvera!

Izašla je nova verzija Mastercam 2023