Instaliranjem dodataka se može proširiti Mastercam i poboljšati njegova funkcionalnost. Zahvaljujući otvorenom pristupu softverskog paketa Mastercam, imate pristup najboljim specijalizovanim rešenjima koja se mogu koristiti sa našim proizvodima.

Ovo su neki od najpopularnijih dodataka:

Kao deo Mastercam programa, uključena je Renishaw® aplikacija koja meri i proverava obradni predmet. Lako podesite, proverite, pa čak i prilagodite putanje po potrebi tokom obrade.

Brzo oživite svoje 2D skice, crteže, fotografije i CAD datoteke, tako što ćete ih izraditi na ekranu i iseći ih jednostavnom, specijalizovanom obradom.

Automatski detektuje, sortira i određuje strategije bušenja za mnogo rupa, pa čak i automatski kreira definicije alata iz postojeće geometrije.

Veoma efikasne obrade koje obezbeđuju vrhunske lopatice, razdelnike, osnove i zaobljene ivice.

Metrologija – Verisurf

Integrisano rešenje za računarski podržano 3D koordinatno merenje i proveru proizvoda na osnovu CAD modela (Model Based Inspection) ili na osnovu crteža. Podržava različite 3D merne uređaje kao što su prenosne merne ruke (PCMM), kao i laserski skeneri, projektori, laserski trekeri (laser tracker) i koordinatne merne mašine (CMM).

Verisurf se sastoji od modula Measure, Automate, Reverse Analysis i drugih, pomoću kojih možemo da uradimo sve, od merenja do obrnutog inženjeringa. Pozovite nas za prezentaciju!