Zastupnici za CAD/CAM softver Mastercam za programiranje CNC mašina. Sajam tehnike je odlična prilika da nas upoznate.

Želimo da vas pozovemo da dođete na Sajam Tehnike u Beograd, gde ćemo biti izlagači već drugi put. Naš tim stručnjaka za Mastercam softver će vam rado predstaviti najnovije funkcionalnosti ovog programa za CNC mašinsku obradu. Bićemo tu da odgovorimo na sva vaša pitanja, pružimo vam podršku i pomognemo vam da iskoristite pun potencijal ovog CAM softvera za vaš biznis.

Mastercam-u veruje preko 274.000 korisnika

Mastercam nudi CAD/CAM softverske alate za različite potrebe programiranja CNC mašina, od jednostavnih 2D oblika do složene višeosne obrade.

Ovo uključuje glodanje, struganje, eroziju žice, programiranje multifunkcionalnih (mill-turn) mašina. Mastercam se može proširiti i poboljšati instaliranjem dodataka.

Sa inovativnim i fleksibilnim rešenjima i jednom od najboljih mreža podrške na svetu, Mastercam softver je kompletno rešenje od dizajna do proizvodnje. Odlikuje se jednostavnom upotrebom i povoljnim odnosom između cene i mogućnosti. Adekvatan je za sva preduzeća koja imaju CNC mašine. Sa više od 274.000 instalacija, najrasprostranjeniji je CAM sistem u svetu.

Zbog široke rasprostranjenosti među korisnicima, sa sigurnošću tvrdimo da smo najbolji u oblasti obuke i podrške, pomoći u tehničkoj implementaciji rešenja i kontinuiranog pružanja dodatnih znanja.

Najbolja investicija za Vašu kompaniju

Izaberite Mastercam i optimizujte svoj proizvodni proces od pripreme do završetka posla, takođe uz našu pomoć!

30 godina iskustva u ovoj oblasti pruža našim klijentima kvalitetne, efikasne i pouzdane savete, podršku i pomoć u rešavanju problema.

Sajam Tehnike 2024

Sajam Tehnike je odlična prilika da se upoznate sa najnovijim trendovima u mašinskoj obradi i da se povežete sa stručnjacima u ovoj oblasti. Naš štand će biti otvoren od 21. do 24. maja, tako da nas posetite kad god vam odgovara.

Da biste posetili naš štand (štand broj 1310 u hali 1), možete nam se obratiti putem e-maila i obezbediti besplatne ulaznice za sajam. Kontaktirajte nas putem e-pošte ili telefona za više informacija.

Vidimo se na Sajmu Tehnike u Beogradu!

Posetite nas na Sajmu Tehnike u Beogradu